Köpa sig fri

Att köpa sig fri går ju stick i stäv med vad vi försöker uppnå. Vi vill ju spara oss fria, nåja ibland kan man köra lite yolo och göra tvärtom. 

Helgen är över och "gratisvardagen" tar vid. Det är bra för plånboken med vardag men sen är inte alla helger kalashelger heller. Just denna helg firade vi ett av våra barn som fyller år. Hen har aldrig haft ett riktigt kompiskalas då vi varit bortresta eller hen varit för liten för att uppskatta det. Men i år blev det all in och hen fick bjuda sina förskolekompisar till ett lekland. 2000 kronor för 12 barn är väl inte jättebilligt såklart men den här gången var det faktiskt värt det. Vi är sällan på lekland och detta hade en speciell inriktning som inte så många av gästerna hade varit på så det blev succé. Att vi dessutom undvek att ha dessa tolv, förvisso fina, men ändå sexåriga barn, hemma hos oss var bara det värt en slant. 

Pengar kan ju inte köpa lycka sägs det och det kan jag hålla med om. Men när ens sexåring säger att det varit den bästa dagen någonsin mjuknar man ändå lite. Vi får väl säga tack för kalaset till Holmen, ICA, Industrivärden och några av de andra som vi fått utdelning av på senaste. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Friegen

Början

Miljonär